Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat bedoelt om dode huidcellen te verwijderen. Met een diamanten slijpkopje worden de dode huidcellen verwijderd tegelijkertijd wordt uw huid vacuüm gezogen, Al na één behandeling heeft u een zichtbaar resultaat. De doorbloeding wordt gestimuleerd, de huidstructuur verbeterd, littekens zullen verminderen en een ruwe en droge huid zal verzachten.

Microdermabrasie is een peeling waarbij met een diamanten slijpkopje de bovenste dode huidlaag verwijderd wordt, dit wordt ook wel een mechanische peeling genoemd. Deze behandeling stimuleert de celvernieuwing en verbetert de doorbloeding.

Wat mag u van de behandeling verwachten?

Direct na de behandeling is er een mooiere, zachtere huidlaag zichtbaar en voelbaar. De huid is beter gehydrateerd, oogt ‘fris’ en voelt glad aan. De aanmaak van collageen zal geleidelijk aan gaan, hierdoor zal het eindresultaat van de behandeling pas na een aantal weken zichtbaar zijn.

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?

Direct na de behandeling zal de huid rood zijn en warm aanvoelen. Over het algemeen verdwijnt dit na enkele uren. Twee tot vier dagen na de behandeling kan de huid gaan schilferen. Dit is een normale reactie en is een teken dat de huid zich aan het vernieuwen is.

Voor welke huidproblemen is microdermabrasie een oplossing?

  • Vale en doffe huid
  • Verminderen van fijne lijntjes en vervagen van diepe rimpels
  • Onzuivere huid
  • Grove poriën
  • Rokershuid
  • Oppervlakkige pigmentvlekken

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Iedere behandeling geeft resultaat. Maar afhankelijk van de reactie van uw huid op de behandeling en het gewenste resultaat kunnen we, afhankelijk van de conditie van de huid, na 2 tot 4 weken inplannen. Over het algemeen zullen er 3 tot 6 behandelingen nodig zijn. Daarna zal een onderhoudsbehandeling van 1 x per 6 tot 8 weken en een goede verzorging thuis voldoende zijn.

Nazorg

Een microdermabrasie is een intensieve behandeling van uw huid, waarbij uw huid gestimuleerd wordt om collageen aan te maken. Na deze behandeling heeft uw huid wat extra zorg nodig.

Bescherm de huid tot minimaal 14 dagen na de behandeling met een hoge spf (zonbeschermingsfactor) van minimaal factor 30 in de winter en factor 50 in de zomer. En vermijd de zon in deze periode zoveel mogelijk. Na 2 tot 4 dagen kan de huid gaan schilferen, Probeer niet aan eventuele schilfertjes of korstjes te ‘pulken’. Als de schilfertjes storend zijn kunt u een keer extra een hydraterende crème gebruiken. Voor een optimaal resultaat is een goede thuisverzorging noodzakelijk. U krijgt na uw behandeling een advies mee. Hiermee zult u de huid herstellen en kalmeren.

Prijs: 75,00
Duur: 65 min

Tijd en tarieven

MicrodermabrasieDetailsPrijs
Microdermabrasie gelaat en hals65 min.€75,00
Kuurbehandeling [3 behandelingen]65 min.€199,00
Kuurbehandeling [6 behandelingen]65 min.€349,00