Bij microneedling worden door middel van ultra dunne naaldjes microperforaties is de huid gemaakt.
De huid beschouwt deze vrijwel onzichtbare microperforaties als een huidbeschadiging en het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Waardoor de huid sterk zal regenereren en herstellen.

Tijdens de behandeling worden serums ingesluisd in de huid. Deze serums zullen het herstel van de huid stimuleren en worden aangepast aan uw huidconditie.

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?

De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. Na een paar dagen kan de huid wat gaan schilferen. Soms kunnen er korstjes ontstaan. Deze reacties zijn normaal en zullen vanzelf weer verdwijnen.

Voor welke huidproblemen is microneedling een oplossing?

  • Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping
  • (Acne) littekens
  • Zonbeschadiging
  • Pigmentstoornissen
  • Grove huidstructuur / vergrote poriën

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Microneedling start in kuurverband van 3 tot 6 behandelingen. Deze behandelingen worden iedere twee weken ingepland. Vervolgens is één behandeling per 4 tot 6 weken voldoende om het resultaat te behouden.

Nazorg

Omdat de beschermende functie van de huid in tact blijft is er geen specifieke nazorg nodig. Natuurlijk blijft een goede verzorging van de huid noodzakelijk om het meest optimale resultaat te kunnen behalen en behouden.

Prijs: 92,50
Duur: 60 min

Tijd en tarieven

MicroneedlingDetailsPrijs
Microneedling gelaat en hals60 min.€92,50
Kuurbehandeling [3 behandelingen]60 min.€249,00
Kuurbehandeling [6 behandelingen]60 min.€449,00