De huid van ons gezicht is vaak het eerste dat andere mensen van ons zien. Daarom willen we allemaal een mooie, egale, frisse en vooral gezonde huid en de veroudering van onze huid zo lang mogelijk uitstellen. Maar in deze tijd zijn er veel factoren die dit ideaal in de weg staan. Denk hierbij alleen maar eens aan de gevolgen van bijvoorbeeld roken, de zon, stress, leefstijl, milieu en dergelijke.

Sommige factoren kunnen we niet wegnemen en het verouderingsproces zullen we ook niet tegen kunnen houden. Toch kunnen we er met de juiste verzorging voor zorgen dat we de conditie van de huid verbeteren en de huid zolang mogelijk gezond houden. Want een gezonde huid is een mooie huid.

Een huidverbeterende behandeling heeft als doel om uw huid gezond(er) te laten functioneren. Want een gezonde huid is een mooie huid. Een huidverbeterende behandeling is intensiever dan een huidverzorgende behandeling. De behandeling wordt geïntensiveerd door middel van zwaardere peelings, meer geconcentreerde producten en apparatuur die ingezet kan worden. Door deze combinatie zal uw huid gecontroleerd geprikkeld worden en zal de aanmaak van collageen en elastine worden bevorderd en de doorbloeding gestimuleerd worden.

Afhankelijk van uw huidtype, huidconditie en het gewenste resultaat zal ik samen met u uw persoonlijke behandelplan opstellen.

Huidverbetering met apparatuur

Huidverbetering zonder apparatuur

anbos-wit
dermalogica-logo-wit
sothys-logokopie
provoet
procert-logo-zonder-tekst-wit