Acties

 

Uw afsprakenkaart is geld waard
Als klant van Studio She Care kunt u sparen voor extra voordeel. Bij iedere besteding van € 25,00 ontvangt u een stempel of uw afsprakenkaart. Als na 12 stempels uw kaart vol ontvangt u een gratis Skin kit of een voucher voor een microzone behandeling.

  • Dermalogica’s Skin Kits zijn verkrijgbaar voor alle huidtypes en huidcondities, en beschikken over een aantal producten in reisformaat uit de desgewenste productlijn. De inhoud van de kit is ruim voldoende om uw  huid een maand lang te verzorgen.

 

Korting op uw favoriete behandeling

Introduceer een nieuwe klant en ontvang samen een korting van 25% op uw behandeling naar keuze.

Vul uw eigen naam in op deze vriendinnenbon en geeft deze mee aan uw vriendin, moeder, buurvrouw, tante of collega die nog geen klant is bij Studio She Care.

Tegen inlevering van deze bon krijgt zij een korting van 25% op haar eerste behandeling behandeling naar keuze. Als dank krijgt u bij uw eerstvolgende bezoek ook een korting van 25% op uw behandeling.
U kunt zo vaak meedoen als u zelf wilt! De korting geldt voor iedere nieuwe klant bij gebruik van de vriendinnenbon.
Deze aktie is niet geldig in combinatie van andere acties.
U kunt uw bon meenemen uit de studio of downloaden.


Kadobonnen
Wilt u eens wat anders geven dan een gewone kadobon of een bloemetje? Zoekt u naar een bijzonder kado voor een ander? Dan kunt u bij mij terecht voor een kadobon voor een pedicurebehandeling of een voetverzorgingsproduct.

 

Volg mij op Facebook
Volg mij op Twitter