Afspraak maken

Om rust tijdens mijn behandelingen te kunnen garanderen, werk ik uitsluitend op afspraak. U kunt op één van onderstaande manieren een afspraak maken:

  • Door mij te bellen op telefoonnummer: 06 - 538 57 158
  • Te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Door te klikken op de blauwe "Afspraak maken" button hierboven (niet van toepassing voor Groupon / Social Deal)


Om al mijn klanten de volle aandacht te kunnen geven, zal ik tijdens het behandelen de telefoon niet opnemen. Als u de voicemail krijgt, wilt u dan uw naam en telefoonnummer inspreken? Dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug en kan de afspraak ingepland worden.

Pinnen graag

 

Mijn praktijk vindt u aan de Ugchelseweg nr. 55 in Apeldoorn.
Parkeren kan kosteloos voor de deur.
Er is gelegenheid tot pinnen.

 

 

Afspraak annuleren

Mocht uw afspraak onverhoopt niet door kunnen gaan, dan vraag ik je mij hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd, dit kan zowel telefonisch (persoonlijk of via het antwoordapparaat) als per e-mail.
Wanneer u niet of niet tijdig annuleert is de praktijk leeg en mijn tijd verloren. Om die reden breng ik annuleringskosten in rekening (50% van het geplande behandeltarief). Ik vraag hiervoor uw begrip.

 

Volg mij op Facebook
Volg mij op Twitter