Huidverzorging

U kunt bij Studio (S)he Care terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen. Bij iedere behandeling wordt er een huidanalyse gemaakt om zo de optimale en gepersonaliseerde behandeling voor u samen te stellen. Hierdoor kan uw behandeling iedere keer anders zijn.
Of u nu kiest voor een basisbehandeling van Bernard Cassiere (behandeling van 45 minuten) of een instituutbehandeling (overige behandelingen) u bent altijd verzekerd van de beste zorg voor uw huid.

 

Huidverbeterende behandelingen

Bij Studio (S)he Care kunt u ook terecht voor huidverbeterende (anti-aging) behandelingen. Deze behandelingen worden uitgevoerd met Dermalogica.
Anti-Aging is een predicaat wat overal opgeplakt wordt. Al dan niet gerechtvaardigd. Maar wat is eigenlijk echt Anti-Aging en wat is hiervoor de basis?

 

Diamant Micro Dermabrasie is een mechanische exfoliatie waarbij op gecontroleerde wijze de bovenste laag van de opperhuid wordt verwijderd.

 

Medisch Pedicure

Een medisch pedicure is breed opgeleid om gewone voeten en zogenaamde risicovoeten (zoals reumatische, diabetische en spastische voeten) te behandelen en om adviezen over voetverzorging en over passende schoenen te geven.

 

Voet- en nagelspecialiteiten

Indien uw voeten en/of  nagels daarom vragen kunt u in mijn medisch pedicure praktijk terecht voor de toepassing van diverse specialistische technieken.

 

Voetverwenbehandeling

Uw voeten ook eens lekker laten verwennen? Dat kan met deze heerlijke verzorgende en ontspannende voeten behandeling.

Volg mij op Facebook
Volg mij op Twitter