Download hier de pdf-versie Pedicure + Dermalogica

Download hier de pdf-versie Pedicure + Bernard Cassiere

 

De prijzen zijn geldig vanaf 1 september 2018
(prijswijzigingen en typfouten voorbehouden)

 

Pedicure:

(Medische) voetverzorging                    
(Intake en eerste behandeling)            
    Desinfecteren van de voeten, knippen en frezen
    van de nagels, behandelen van ingroeiende nagels
    likdoorns en kloven, verwijderen van eelt, incrèmen
    van de voeten      

€ 32,50

Voetverzorging (binnen twee maanden na vorige afspraak)       
    Desinfecteren van de voeten, knippen en frezen
    van de nagels, behandelen van ingroeiende nagels
    likdoorns en kloven, verwijderen van eelt, incrèmen
    van de voeten

€ 29,50

Deelbehandeling (medische) voetverzorging    (max. 20 min)       
    Verwijderen eelt, likdoorn, kloof of ingroeiende nagel

€ 15,00*

Deelbehandeling (medische) voetverzorging               
    Plaatsen nagelbeugel of nagelreparatie

€ 18,00*

Happy feet (excl. Voetverzorging)                   
Laat je voeten eens lekker verwennen met deze
heerlijke verzorgende en ontspannende voetbehandeling.
- Voetenbad
- Scrubben voeten en onderbenen
- Voet- en onderbeenmassage
- Voetmasker

€ 24.50
Happy feet (incl. voetverzorging)                    € 52.50

*25% korting tijdens een behandeling

 

 

Huidverbeterende behandelingen (Dermalogica):

ProSkin30                             
Een gepersonaliseerde en effectieve 30-minuten behandeling. De behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. 

 

€ 29,50

ProSkin45                            
Een ProSkin30 inclusief naar keuze harsen, epileren of een korte gezichtsmassage.

 

€ 44,50

ProSkin60                            
Een uitgebreide en gepersonaliseerde gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afge-stemd op je huidbehoefte. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only.

 

€ 57.50

ProSkin30 Expert Active                        
Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s BioSurface Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie.

 

€ 59,50

ProSkin60 Expert IonActive                    
De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling. Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst hoogwaardige apparatuur ingezet, waaronder microdermabrasie, micro-needling of radiofrequentie.

 

€ 72,50

Uitbreidingen op uw ProSkin behandeling naar keuze:

 

Microdermabrasie | Toeslag
is een behandelmethode die we toepassen om dode huidcellen te verwijderen en de huid te stimuleren om nieuwe cellen aan te maken. Microdermabrasie is een middel om de huidstructuur te verbeteren, onderhuidse talgophopingen te verminderen, verheven littekenweefsel af te vlakken, ruwe en droge huid te verzachten en oppervlakkige pigmentvlekken te vervagen.

 

€ 25,00

Radiofrequentie |  Toeslag
behandeling verwarmt gelijktijdig alle lagen van de huid, zonder nadelige gevolgen voor het gezonde weefsel. Weefsels met een sterk watergehalte, zoals vetcellen, talgklieren en de diepere vochtrijke huidlagen, nemen de energie op. Onder invloed van de warmte gaan de collageen-weefsels en vetcellen krimpen, de huid letterlijk krimpt en de talgklieren verminderen in omvang waardoor een onmiddellijke zichtbare spanning van de huid ontstaat.

 

€ 25,00

Microneedling | Toeslag
is een behandelmethode waarbij we met behulp van een speciale naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid maken. Op deze manier dagen we de huid uit om zich te herstellen en benutten we dit natuurlijke herstelproces. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

Voor een nog beter resultaat kunt u beter kiezen voor de ProSkin60 Expert IonActive. Bij iedere behandeling zult u een verbetering van de huid zien. Voor een langblijvend effect is een kuur van 5 behandelingen nodig. Om het resultaat te behouden is de juiste verzorging thuis en een onderhoudsbehandeling eenmaal in de 6 weken nodig.

 

€ 29.95

Kuurbehandeling
Microdermabrasie in combinatie met ProSkin30           

 € 210,00

 

 

Huidverbeterende behandelingen (Bernard Cassiere):

Voor iedere huidconditie een behandeling… Met zijn complete series voor gelaat en lichaam, wordt voor elk huidtype een aangepaste oplossing aangeboden.

 

 

Energy Detox                           
Stimuleer uw huid met deze energie gevende DETOX samengesteld op basis van een cocktail van citrusvruchten (Extract van bloedsinaasappel + etherische olie van mandarijn) ! Bloedsinaasappel werd gekozen als belangrijkste ingrediënt om vale teinten te stimuleren en te vitaliseren en de huid te hydrateren en te voeden.

 

€ 52,50

Time Interceptor: anti-rimpel behandeling           
Omdat de huid vanaf 35-40 jaar moet strijden tegen verlies van glans, een oncom-fortabel gevoel, onregelmatigheden van de huid, verlies van veerkracht en stevig-heid, verschijnen van kraaienpootjes en rimpeltjes, heeft Bernard Cassière de lijn Time Interceptor ontwikkeld.

 

€ 59,50

Bambou / Aloë Vera: hydratrende behandeling           
Dehydratatie kan bij alle huidtypen voorkomen, zelfs bij de vette huid! Een gede-hydrateerde huid heeft een (tijdelijk) vochttekort.De teint wordt dof, de huid gaat minder stralen, is minder strak en voelt minder soepel aan. Tegen dit probleem heeft Bernard Cassière een nieuw Hydra-lock concept ontwikkelt.

 

€ 59,50

Honing behandeling: regenererende behandeling           
Het is bewezen dat het gebruik van acaciahoning de regeneratie van de epidermis stimuleert. De nieuwe zuurstofserie met honing van Bernard Cassière is dan ook uitermate geschikt voor vale en gedevitaliseerde huiden, om deze weer glans en energie te geven

€ 62,50
Volg mij op Facebook
Volg mij op Twitter